Rigips gipszkarton lapok és kiegészítők. Gipszkarton árak
Hofstadter építöanyag
 
Árajánlat kérés
Gipszkarton árajánlatkérés
 
Menü
Gipszkarton
Gipszek
Gipszkarton profil
Gipszkarton csavar
Hézagerősítő szalag
Gipszkarton kiegészítők
 
Építőanyagok
Betonacél
Faanyag
Ablak
Viacolor

Rigips gipsz

Rigips gipszAz aktuális árainkat a főoldalon találja meg, ide kattintva! A gipsz sokoldalúan felhasználható modern építőanyag. Elsősorban a gipszkarton falszerkezetek elkészítésénél alkalmazzuk, eltüntethetjük vele a lapok öszzeillesztésénél előforduló réseket.

 

Az általunk forgalmazott gipszek alapkiszerelése: 25 vagy 40 kg

Gipsz típusok

  Megnevezés Kiszerelés (kg/zsák)  
  Rigips Ragasztó gipsz 25 kg 25  
  Rimano 0-3 beltéri glett 25kg 25  
  Rimano 3-6 vékony vakolat 25kg 25  
  Rimano 6-30 kézi vakolat 25kg 25  
  SUPER hézagtöltő gipsz 5 kg 5  
  VARIO hézagtöltő gipsz 25 kg 25  
  Rigips Tordai modellgipsz 40 kg 40  

Árajánlatkérés gipszkartonhoz

A Rigips által gyártott gipszek felhasználhatósága és tulajdonságai

 • RIFIX Ragasztógipsz: Rigips gipszkartonlapok felragasztása száraz vakolatként.
  Szavatossági idő:megfelelő tárolási körülmények között 12 hónap.
 • VARIO hézagtöltő gipsz : Alkalmazása gipszkartonlapok hézagolásához ajánlott. Felhasználható PRO éllel és hézagerősítő csíkkal kombinálva. Bedolgozhatósági idő: < 40 perc.
 • Glettmester gipsz : Hagyományos friss mész-cement vakolat glettelésére,vakolt felületek javítására, akár teljes felületu glettelésre, főleg az erősen igénybevett területeken, ahol a szilárdság és a tartósság különösen fontos. Gipszkarton felületek hézagkitöltésére is alkalmas.
  Bedolgozhatósági idő: < 40perc, szavatossági idő: 12 hónap
 • SUPER nagyszilárdságú hézagtöltő gipsz: Alkalmazása Ridurit és Riflex üvegszállal erősített gipszlapok hézagolásához ajánlott. Kiváló hézagoló anyag a tuzgátló szerkezetekhez.
  Bedolgozhatósági idő: 30 perc, szavatossági idő: 12 hónap.
 • RIDURIT gipsz: Alkalmazása Ridurit és Riflex üvegszállal erősített gipszlapok hézagolásához ajánlott. Kiváló hézagoló anyag a tuzgátló szerkezetekhez.
  Bedolgozhatósági idő: 30 perc, szavatossági idő: 12 hónap.
 • RIGIDUR hézagológipsz : Kifejezetten a Rigidur gipszrostlapok hézagolásához kifejlesztve.
  Szavatosság idő: 12 hónap, bedolgozhatósági idő: < 30 perc.
 • Rimano 3-6 vékonyvakolat : A nagyszilárdságú glettelőgipsz 0-3 mm vastagságig alkalmazható beltérben. Alkalmazható mindenfajta mész-cement vakolatra, festés alá glettelésre, kisebb vakolathibák kitöltéséhez,
  simításhoz falon vagy mennyezeten. Egyenetlenségek kitöltését, furatok, dübelek környezetének javítását
  végezhetjük vele. Csempézéshez alapfelületként nem alkalmas. Korrózióvédelem nélküli acélszerkezetek esetében, kötőelemeknél, vasalatoknál nem alkalmazható. Gipszkartonlapok glettelésére nem alkalmazható.
 • Rimano 3-6 belsőtéri glettelőgipsz: A Rimano gipszes vékonyvakolat 3-6 mm vastagságig kellősítő réteg nélkül felhordható, kizárólag beltérben alkalmazható. A bedolgozás nem igényel drága gépi berendezést, ugyanis kézzel vagy keverőszárral a szárazkeverék egyszeruen bekeverhető. A Rimano 3-6 egy finom vékonyvakolat relatív sík, nedvszívó felületek glettelésére. Megfelelő alapfelületek például a zsaluzott betonfelületek, vagy a gázbeton-szerkezetek. Csempeburkolat alá nem alkalmas. A belsőtéri vékonyvakolat korrózióvédelem nélküli acélszerkezeteknél, kötőelemeknél és vasalásoknál nem alkalmazható.
 • Rimano 6-30 gipszvakolat: A Rimano gipszes vakolat 6-30 mm vastagságig alkalmazható, kizárólag beltéri felhasználásra. Az anyaggal a felület készre vakolható. A gipszes vakolat, mint durvább gipszes vékonyvakolat alkalmas új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső beton és stabil falazott szerkezeteinek vakolására, beleértve a szokásos páratartalmú helyiségeket, lakóházak konyháit és fürdőszobáit is. Csempeburkolat alá ragasztásos technológiával alkalmas.
 • Rifino Top: Alkalmazási terület: falak és mennyezetek felületének simítására, egyenetlenségeinek kitöltésére.
 • Fedőglett 0,1 mm: Alkalmazási terület: falak és mennyezetek felületének utolsó rétegu simítására, egyenetlenségeinek kitöltésére.
 • Esztrich F300 : A Rigips esztrich a pincétől a padlásig, a családi háztól a nagyberuházásig gazdaságosan alkalmazható minden építkezésen. Gyors és tökéletes (alkotórészei: anhidrit, dolomithomok, folyósítószer és kötésgyorsító). Közepes és nagy objektumok számára készült. Úsztatott esztrichként, kiegyenlítő esztrichként, futő esztrichként iskolák, szabadidőcsarnokok, kórházak, nagyfelületu irodák és raktári csarnokok belső tereiben alkalmazható. Járható takarórétegként padlástéri szigeteléseken. Kiegyenlítő rétegként üreges álpadlón. Keverőszivattyúval bedolgozható. Az anyag keverése és továbbítása nem igényel kezelőszemélyzetet. Nagy beépítési teljesítmény (napi 800 m2-ig). Nem szükséges mechanikus tömörítés. Nagy hajlító-húzó és nyomószilárdság. Mérettartó (minimális összehúzódási és tágulási értékek).
  Hézagmentesen építhető. 24 óra elteltével járható.
 • Esztrich WBE 225: Családi házakban és lakóépületben alkalmazandó önterülő esztrich. Kiegyenlítő esztrichként, úsztatott esztrichként vagy futőesztrichként belső helyiségekben beleértve a konyhát és a fürdőszobát, vagy hasonló rendeltetésu helyiségeket is. Járható takaróréteg padlástéri szigetelések felett.
  Keverőszivattyúval vagy vakológéppel bedolgozható. Téli beépítésre alkalmas. Nincs anyagveszteség. Mindenféle burkolatot hordozhat
 • RIMAT 150G : Gipszes, anyagában glettelhető vakolat. Alkalmazható új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső szerkezeteinek, azaz beton, tégla és Ytong felületeknek a vakolására, beleértve a normális páratartalmú helyiségeket, mint pl. lakóházak konyhái és fürdőszobái. Nem javasoljuk korrózióvédelem nélküli acélszerkezetek, vasalatok eltakarására.
 • RIMAT 160R: Gipszes, anyagában dörzsölhető vakolat. Alkalmazható új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső szerkezeteinek, azaz beton, tégla és Ytong felületeknek a vakolására, beleértve a normális páratartalmú helyiségeket, mint pl. lakóházak konyhái és fürdőszobái. Nem javasoljuk korrózióvédelem nélküli acélszerkezetek, vasalatok eltakarására.
 • Rimat ALFA : Alkalmazható új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső szerkezeteinek, azaz beton, tégla és Ytong felületeknek a vakolására, beleértve a normális páratartalmú helyiségeket, mint pl. lakóházak konyhái és fürdőszobái. Nem javasoljuk korrózióvédelem nélküli acélszerkezetek, vasalatok eltakarására.
 • Rimat 100 DLP: Alkalmazható új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső szerkezeteinek, azaz beton, tégla és Ytong felületeknek a vakolására, beleértve a normális páratartalmú helyiségeket, mint pl. lakóházak konyhái és fürdőszobái. Nem javasoljuk korrózióvédelem nélküli acélszerkezetek, vasalatok eltakarására.
 • Építési gipsz : Alkalmazási terület: stukatúr, csőrögzítő és rabic munkákhoz. Gipszes habarcsok készítéséhez, szerelvények falban való rögzítéséhez. Rövid kötési idő.
 • Tordai Stukaturgipsz: Alkalmazási terület: stukatúr, csőrögzítő és rabic munkákhoz. Gipszes habarcsok készítéséhez, szerelvények falban való rögzítéséhez. Rövid kötési idő.
 • Villanyszerelő gipsz : Alkalmazási terület: elektromos vezetékek, szerelődobozok és egyéb installációk gyors rögzítéséhez. Gyors kötési idő.
 • Modellgipsz: Alkalmazási terület: beltéri festőmunkák segédanyaga, gipszszobrászatra, stukkódíszek
  és öntőformák készítésére. Gyors kötési idő.
 • ALC Modellgipsz: Alkalmazási terület: gipszszobrászatra modellezésre, öntésre, stukkódíszítés készítésére,
  javítására. Festés alá glettelésként alkalmas.
 • Rigips Kültéri glett: Alkalmazási terület: kültéri vakolathibák javítására, repedések, lyukak kitöltésére és glettelésére. Kültéri felhasználásra.

Gipszkarton lap ár

A cégünk által forgalmazott gipsz árait itt találja meg.

Megrendeléshez hivja a +36-26 /332-647 telefonszámot, vagy küldjön emailt az info@htuzep.hu címre.

További szolgáltatásaink

Cégünk továbbá számos építőipari szolgáltással áll megrendelőinek rendelkezésére: gépi földmunka, alapásás, árokásás, pincetömb kiemelés, földszállítás, beton szállítás, betonpumpa rendelés. Építőanyag Centrumünkban továbbá szinte minden építőanyagot megvásárolhat kedvező áron a falazóanyagoktól kezdve a tetőfedő anyagokig.